Vildsvinskarré med vitlök och kryddiga grönsaker

En saftig karré med härlig vitlöksdoft och en fräscht kryddig smak av haricots verts som spetsas med styrkan hos ingefära och chili. Allt med en balanserad sälta och sötma. 

Vildsvinskarrén lagar du snabbt och smidigt i vårt wokkök.

Vildsvinskarré med vitlök och kryddiga grönsaker kan serveras som på receptkortet till höger. Du kan också variera och servera t ex med ris eller cous cous.

Titta gärna i "Wokmenyn" och se vad mer vi kan bjuda på av den svenska skogens vilt!

Foto © Lars Paulsson

Gert Klötzke och Chanpeng S Ericsson. Foto © Lars Paulsson
Recept för wokare
är periodvis utkommande recept med wokad mat. Det kreativa arbetet kommer ur ett samarbete mellan Gert Klötzke och Chanpeng S Ericsson. Temat på de hittills utgivna recepten har varit "vilt från den svenska skogen". Kommande utgivningar har temat "det svenska havet" och "det gröna köket".
Recept för wokare
vars tryckta upplaga ar registrerad som periodisk publikation 
ISSN 1653-2260
© C. Saenkhamlue & Co KB
Komposition & Recept Gert Klötzke och Chanpeng S Ericsson
Foto Lars Paulsson ©
Tryck Principal Co, Ltd., Thailand

Som registrerad premiumkund hos www.wok.nu får du receptkorten!
Det är tryckta recept, storlek 20x20 cm.
Du får dem i brevlådan. Gratis!
 
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Copyright information