Gert Klötzke: "Wok-väskan är tillverkad i Thailand hos en av de stora tillverkarna av internationella designerväskor."

gert klötzke:

Min väska är designad särskilt för att hantera ditt wokkök. Den är gjord i Thailand av en av de stora tillverkarna av internationella designerväskor. Jag är stolt över min väska. Det är därför jag satt mitt namn på den.

Jeansväskan
är designad särskilt för ta hand om ditt wokkök.
Men du kan använda den i  massor av andra ändamål.

 


Använd plastpåsar till din utrustning
Du får med några starka påsar i HDPE-plast. 

 

 

 

 

 

 

 

Foto © Lars Paulsson
Foto © Lars Paulsson

Min specialdesignade väska är gjord i denim. Väskan är tillverkad i Thailand hos en av de stora tillverkarna av internationella designerväskor. Precis som när det gäller min mat, så har jag inte sparat på krutet när det gäller kvalitet. Därför har jag också broderat min logotyp, 3x6 cm, på väskan:


Det är meningen att man ska kunna bära med sig mitt wokkök och all annan wokutrustning. För att vara skön och säker att bära är väskan madrasserad. Alla viktiga detaljer är madrasserade, även fliplocket.

Man kan bära väskan på tre olika sätt
Som en ryggsäck med madrasserade bärremmar, över axeln i axelrem, eller i handtag som en portfölj.


Måtten på väskan är 62 cm hög och 37 cm bred. Och 18 cm tjock. På den plana botten (förstärkta och madrasserade 37x18 cm) sitter 5 st knappfötter. Alla ömtåliga kantningar är förstärkta.

Väskans fack och fickor är omsorgsfullt designade med tonvikt på funktion. Inuti är väskan delad med en madrasserad och linad mellanvägg i två kompartment. Det är meningen att man ska kunna ha wokköket i det ena, och t ex en wokpanna i den andra. Man kommer lätt åt denna del genom att öppna fliplocket som sitter fast med kardborreband. Under fliplocket ligger också en dragkedjsficka 18 cm bred och 22 cm hög för viktiga småprylar. Och ovanför en 32 cm hög ficka med kardborrstängning för mindre redskap, bok, tidningar o s v. På baksidan av väskan finns ett fack där man med fördel kan stoppa in de bärremmar som man inte använder.

När du köper min wokväska så får du med några plastpåsar i stark HDPE-plast. Det är meningen att du ska skydda din väska från smutsfläckar från wokköket och annan utrustning som du kanske har med dig. Wokpanna, t ex.  


Men hur försiktig du än är så kan väskan bli smutsig när du är ute i skog och mark. Du kan maskintvätta din väska precis som du tvättar din vanliga ryggsäck. Och det gör åtminstone inte jag så ofta! I alla väskor av den här typen finns det inläggningar och annat som inte far särskilt bra av att maskintvättas för ofta. Jag har själv provtvättat min väska några gånger. Jag körde den i 90°, och det gick bra. Men jag rekommenderar att du tvättar väskan precis som du tvättar dina märkesjeans, max 60°. Jeanstyget är tvättat en gång i fabrik, men denimen kan blöda precis som dina jeans. 

När du torkar väskan så är det torkskåp som gäller! Håll torktumlaren borta från din väska!
Du får plats i väskan med din utrustning
Bilden visar ett särskilt kit till specialpris.

Köp hela wok-setet